4-in-1 Pressed Mineral Makeup Light Tan

495 kr

För vem? Passar alla hudtyper. 


Egenskaper: 4 in 1 Pressed Mineral Makeup är foundation, puder, concealer och spf 15 allt i en och samma produkt! Den täcker bra på ett naturligt sätt, låter huden andas och ger ett jämnt resultat. Innehåller lite bismuth som gör att makeupen håller längre. E-vitamin och Sheasmör buffrar vilket gör att den inte irriterar eller kliar som andra mineralprodukter kan göra vid värme eller på sommaren. Innehåller inte några kemiska färgämnen, talk, mineralolja, parfym, fillers, parabener eller alkohol. Finns i 10 olika färger alla välja mellan. 


Därför passar den alla hudtyper:


Fet hud: Innehåller inga mineraloljor som täpper till porerna eller får hyn att se glansig ut, utan huden kan andas.


Torr hud: Innehåller inte talk. Makeupen sätter sig inte i fina linjer eller rynkor vilket får huden att se torr och åldrad ut. Sheasmör och E-vitamin ger näring. 


Känslig hud: Innehåller ej parfym, utfyllnadsämnen eller kemiska färgämnen. Mineraler är speciellt bra för rosacea och akne.


Ung hud: Ger en vacker, genomskinlig look som ser naturlig ut. 


Akne-hud: Püreminerals innehåller inget som irriterar eller förvärrar hudens tillstånd. Den täcker 100 % på ett naturligt sätt. Mineraler har en förmåga att lugna och dämpa en irriterad hud. 


Mogen hud: Innehåller mica som är ett naturligt ljusreflekterande ämne som ger huden en fräsch lyster.  


Solkänslig hud: Innehåller titanium dioxid, en mineral som är en naturlig solskyddsfaktor (SPF).


Användning: 
Applicera med Chisel Brush i cirkulära rörelser för att få en jämn och perfekt yta. Applicera i lager utefter den effekt du eftersträvar, för en lätt look krävs inte mycket puder i borsten men för en mer täckande effekt applicera ännu ett lager. 

Storlek: 8 gram


Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA där hela serien är i fast form. Pürminerals produkter innehåller den absolut högsta kvaliteten på mikroniserade mineraler och passar alla hudtyper och hudtillstånd. Genom att kombinera rena mineralpigment med hudvårdande ingredienser som ger bevisade resultat är detta både hudvård och makeup. Formulan är kliniskt testad med den senaste anti-ageing-teknologin som kapslar in aktiva nyckelingredienser för att bekämpa hudens åldrande.